Dobrodošli na Apotekamo.hr

Uskoro na klik od vas

Apotekamo.hr uskoro otvara svoja online vrata i u Hrvatskoj! Pronađite sve potrebne proizvode za zdravlje, njegu i ljepotu po non-stop niskim cijenama uz BESPLATNU dostavu za sve narudžbe!

NON-STOP niske cijene

Poklon uz svaku narudžbu

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Odmah nakon što izvršite narudžbu, krećemo s pakiranjem paketa i dostavljamo ga na Vašu adresu. Osim što je sigurna, dostava naručenih proizvoda s Apotekamo platforme je i potpuno BESPLATNA neovisno o iznosu narudžbe. Preuzmite svoju Apotekamo iOS ili Android aplikaciju za još jednostavniju kupovinu!

Zdravlje je na prvom mjestu

Naš primarni cilj je kupac koji je u potpunosti zadovoljan našom uslugom. Želite uštedjeti kupujući po non-stop niskim cijenama i uz besplatnu dostavu, odaberite Apotekamo.hr

Iskustva naših korisnika

Ivana 33

Profesorica u srednjoj školi

“Odlučila sam se za korištenje Vaše platforme zbog najpovoljnijih cijena proizvoda koji su mi u tom trenutku bili potrebni. Za Apotekamo sam saznala putem sponzorirane objave na Instagramu.

Dostava je besplatna i paket je dostavljen u predviđenom roku. Ono što Vas razlikuje od ostalih je poseban način pakiranja proizvoda, što je za svaku pohvalu! Lijepo je vidjeti da netko posvećuje pažnju izgledu samog paketa. 🙂

Moje iskustvo je veoma pozitivno i rado bih Vas preporučila drugima.”

*Anketa 2022

Prijavi se na naš newsletter

Budite na vrijeme obaviješteni o svim akcijama i pogodnostima koje smo pripremili za Vas!

Loading